31 Ağustos 2012 Cuma

Cnc Ahşap ve Pleksiglas Kesimi

Öncelikle sizelere cnc kesim hakkında bilgiler vermek istiyorum. Cnc kesim nedir? Cnc kesim router makinesi ile çeşitli malzemenin işlenmesi ve kesilmesi işlemidir. Cnc Kesim işleri yüksek oranda hassas kesim gerektiren işlerdir. Kalitesiz ve fason cnc kesim işlerinde makinelerin hassas olmaması sebebiyle çok sayıda müşteri mağduriyetini bizlere bildirmektedir.

Piyasa içerisinde fason kesim işlerinde kullanılan makinelerin % 90'ı Çin malı ürünlerle imalatı yapılmış makinelerdir. Bu makineler genelde hassas kesim yapma imkanı olmadığından kaynaklanan, özellikle ; cnc alucobond kesimi, cnc mobilya kesimi, cnc ahşap kesimi işleme, ahşap cnc kesim , aluminyum plaka kesimi, aluminyum kalıp işleme, kompozit cnc kesim işlerinde makinelerdeki hassasiyetin düşük olmasından dolayı geriye dönüşsüz önemli derecede etkili hatalar yapmaktadır.

Firmamız kesim işlemlerinde çeşitli sınıflarda sizlere en üst kalite düzeyinde hizmet vermektedir. Bu hizmetler arasında cnc kesim, cnc ahşap kesim, cnc pleksiglas kesim , cnc mdf kesim ve cnc router kesim hizmetleri vermekteyiz. Tüm hizmetlerimiz en üst kalitedir ve kesim işlemindeki hassaslık oranı kendi üretimimiz olan cnc makinesi ile en aza indirgenmiştir.

Cnc kesim fiyatları için firmamızla irtibata geçebilirsiniz. Tüm kredi kartlarına taksit imkanı sağlamaktayız.

Kaynak : http://www.kesimatolyesi.com/cnckesim/cnc-ahsap-ve-pleksiglas-kesimi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder